Fleming Infra Voorziening bestraat uw oprit, terras of bedrijventerrein. Belangrijk voor ons is dat uw wensen ten volle tot uitdrukking komen in uw bestrating, want uw bestrating/tuin is het visiteplaatje van uw woning of bedrijfspand.

Het herbestraten van uw bestrating kunnen wij ook voor u verzorgen. In de loop der jaren kan uw bestrating verzakken door o.a. weersinvloeden, ongedierte of een slechte ondergrond, waardoor er na elke regenbui plassen blijven staan. Wij kunnen uw bestrating zo herstellen dat het water weer op een juiste manier wordt afgevoerd en U nadien weer kunt genieten van een mooie oprit of terras.

Ook kunnen wij de complete aanleg van uw tuin verzorgen van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Aan de hand van uw ideeën en wensen maken wij een ontwerp met een scherpe offerte. Als we er samen met de klant uit zijn, realiseren wij vervolgens alles, zodat u nergens omkijken meer naar heeft en u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin.

De klant blijft tijdens de aanleg van de tuin nauw betrokken bij het geheel, zodat de wensen en eventuele aanpassing direct kunnen worden meegenomen in het werk, waardoor de functionaliteit en de uitstraling van de tuin zo optimaal mogelijk zijn. Uw wens, en onze “know how”, staan garant voor een uitstekend resultaat.