Verhuurvoorwaarden

  1. Alle door Knikmops Verhuur /Fleming Infra Voorziening V.O.F. verhuurde machines zijn Casco verzekerd. Voor WA-schaden geldt echter een eigen risico van 500,00 euro welke voor rekening van de huurder komt.
  2. U dient een machine te stallen in een container voorzien van een speciaal container slot, of achter een gesloten hek bij uw bedrijf (niet naast het hek zodat de machine over het hek kan worden gehesen of anderszins kan worden vervreemd). Indien er niet aan Ă©Ă©n van deze voorwaarden is voldaan zal er een eigen risico gelden van 15% van het schadebedrag, met een minimum van 1.000,00 euro, welke voor rekening van de huurder komt.
  3. Bij graafwerkzaamheden dient u altijd een KLIC melding te doen. Indien er graafwerkzaamheden plaatsvinden zonder dat er een KLIC melding is gedaan en er ontstaat schade, dan zal het eigen risico, welke kan oplopen tot 15.000,00 euro en met een minimum van 2.800,00 euro worden verhaald op de huurder.
  4. Huurtarieven zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag. Meer draaiuren worden evenredig in rekening gebracht.
  5. Het is niet toegestaan om het gehuurde materieel door te verhuren.
  6. Door middel van ondertekening van de huurbon verklaart huurder dat hij of zij instructie over de machine heeft ontvangen.
  7. In beginsel zal en een borg van 750 euro per machine gevraagd worden
  8. Op de verhuurbon zal uw adres, bereikbaarheid, kenteken, en uren-stand van de machine genoteerd worden. Hiervoor vragen wij u een kopie afschrift rekeningnummer en kentekenbewijs te overleggen.
  9. Nieuwe huurders zullen een inschrijfbewijs van de Kamer van Koophandel en een kopie identiteitsbewijs moeten overleggen.