Knikmops

 

Welkom op de vernieuwde pagina van Knikmops Verhuur. Op deze manier willen wij u een impressie geven van onze mogelijkheden voor het verhuren van onze multifunctionele machines met alle toebehoren en de daarbij geleverde service vanuit onze moderne machinepark.

 

Waar we u met al onze kennis en ervaring in elk klein of groot project uitstekend op weg kunnen helpen door oa. deze handige knikmopsmachines af te leveren of gereed te maken. Of het nu nodig is voor uw bestrating, grondwerk of complete aanleg van uw tuin, Knikmops Verhuur staat in elke situatie voor u klaar.

 

 

 

Knikmops Verhuur is een onderdeel van de hoofdleverancier Fleming Infra Voorziening V.O.F. wiens al sinds 2006 met succes de eerste generaties aan knikmopsen verhuurt.

Onze multifunctionele moderne Knikmopsen worden voorzien van diverse hulpmiddelen. Wij verhuren niet alleen knikladers, maar ook minigravers, aanhangers en bestratingsmaterialen.

 

 

 

Worden al deze genoemde inzetbare middelen door het hele land heen verhuurd, bij voorkeur in de buurt van de Veluwe en de gehele provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel & Utrecht!

Kwaliteit & service heeft Knikmops Verhuur hoog in het vaandel staan.

 

 

 

 

 

Op deze site wordt u wegwijs gemaakt over de werkwijze die wij hanteren. Ook kunt u foto’s vinden van diverse machines materiaal en de meegeleverde accessoires die wij voor u te huur hebben. Hierdoor krijgt u een indruk van onze huur mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat Fleming Infra voor u kan betekenen neem dan gerust contact met ons op.