Werkwijze

Hier volgt een korte beschrijving van onze werkwijze in vier eenvoudige stappen. U zult merken dat wij van duidelijkheid en doorzichtigheid houden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

1. Contact
Als u contact met ons opneemt voor een offerte, dan nemen wij samen uw wensen en vragen door en aan de hand hiervan, stellen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Indien gewenst kan er iemand bij u langskomen en dat is zeker raadzaam wanneer de situatie en de wensen van uw tuin niet geheel duidelijk zijn.
U kunt natuurlijk bellen, maar u kunt ook gebruik maken van onze interactieve vragenformulier op de contact pagina.

2. Offerte
Daarna verstrekken wij z.s.m. een heldere en duidelijke offerte. Na eventuele vragen te hebben beantwoord en na uw akkoord te hebben ontvangen, overleggen we met u de startdatum en eventueel de datum dat u het project afgerond wilt zien. In de offerte werken wij met vierkante meter prijzen, aanneemprijzen of uurtarieven. Mocht u achteraf nog speciale wensen of toevoegingen hebben dan hanteren wij daar, in overleg met u, een meerprijs voor.

3. Aanleg
Wij zorgen voor de complete aanleg van uw bestratingswerken. Dit alles volgens de in het ontwerp gemaakte specificaties.
Wanneer wij met het project beginnen proberen wij het zo spoedig mogelijk af te ronden, mits het weer dit toelaat. Door regen-, sneeuwval en/of vorst zullen onze werkzaamheden vertraging op lopen en dan zullen wij ons beroepen op overmacht.

4. Nazorg
Onze nazorg bestaat uit een garantie van een half jaar. Wanneer er in die periode een probleem gesignaleerd wordt met de verrichte werkzaamheden, waar de eigenaar niets aan kan doen, dan zullen wij dat corrigeren.
Uiteraard valt overmacht, zoals bijvoorbeeld natuurgeweld, hier niet onder.